Ilzo » Specials » Lichaamsverzorging
Ilzo: Informatie van A tot Z

Tips voor een mooie make-up en een goede lichaamsverzorging

Voor een mooi uiterlijk is een goede lichaamsverzorging heel belangrijk. Een goed aangebrachte make-up kan daar een mooie aanvulling op zijn. Hierbij enkele tips voor een mooie make-up en een goede lichaamsverzorging.

Make-up tips

Het is leuk om te experimenteren met make-up. Het is daarbij wel belangrijk om de huid, voor en na het gebruik van make-up, goed te reinigen. Ook zijn er grote verschillen tussen een make-up voor overdag en een avond of feest make-up, probeer bijvoorbeeld eens smokey eyes.

Huidverzorging

Naast een mooie make-up is een goede lichaamsverzorging en huidverzorging belangrijk om een “stralende” huid te houden. Dit door goede verzorgende of verstevigende crèmes te gebruiken en de huid te scrubben. Ook is het belangrijk om de huid goed tegen de zon te beschermen, gebruik daarom altijd een goede zonnecrème.
Het belang van een goede zonnebrandcrème

Het belang van een goede zonnebrandcrème

Tijdens de zomer kunnen we weer lekker genieten van de zon. Uiteraard is het heel belangrijk om de huid goed te beschermen. Denk niet, ik ben al bruin of ik heb een zonnebankkuurtje gedaan, want verbr…

Huidverzorging en make-up

Een goede make-up is niet altijd eenvoudig aan te brengen. Alles begint met de juiste keuze van een basis dagcrème of foundation. Dit artikel bevat enkele tips voor zowel een make-up voor overdag als…

Oog make-up tips, hoe maak je smokey eyes?

Experimenteer eens met smokey eyes, dit is een intense oog make-up die je ogen een verleidelijk en zwoele uitstraling geven. Het zal de eerste paar keer niet echt goed lukken, maar ook hierbij geldt:…

Scrubs en crèmes voor een goede lichaamsverzorging

Een goedverzorgde huid is een stralende huid. Dit artikel bevat enkele tips voor een goede lichaamsverzorging, zoals het scrubben van de huid en het gebruik van zonnecrèmes.
Gepubliceerd door Ilzo op 19-03-2014, laatst gewijzigd op 24-06-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!